Over ons

VeDeBeCo: gecertificeerd bedrijf in laadpalen

Als gecertificeerd laadpaalinstallateur van de Vlaamse overheid biedt Wim, eigenaar van ons bedrijf in laadpalen VeDeBeCo, in een omgeving van 15 kilometer rond Meerhout intelligente laadsystemen aan voor iedereen met een elektrische (bedrijfs)wagen. Je kan rekenen op professioneel advies met persoonlijk contact, een vakkundige installatie en een uiterst snelle na-service indien er zich technische problemen voordoen. Kortom, VeDeBeCo garandeert een professioneel resultaat.


Bedrijf in laadpalen
Bedrijf laadpalen - advies

Advies op maat

Je hebt recent een aanvraag voor een offerte bij ons bedrijf in laadpalen ingediend. Onze technieker komt graag langs voor een kennismakingsgesprek omtrent onze intelligente laadpalen. Er wordt met aandacht voor jouw persoonlijke wensen een concreet plan voorgesteld in harmonie met je bestaande elektrische installatie.

Bedrijf laadpalen - offerte

Een duidelijk offertevoorstel

Wanneer er een plan is overeengekomen tussen jou en onze bekwame installatietechnieker, stellen we graag een offerte aan je voor aan de voordeligste prijs-kwaliteit. Al onze offertes omvatten gebruik van gekeurde toestellen en materialen waardoor je nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan.Bedrijf laadpalen - installatie

Betrouwbare installatie

Wanneer je kiest voor een intelligente laadpaal van VeDeBeCo, berust je project op een betrouwbare, gecertificeerde installateur gespecialiseerd in de laadsystemen van Smappee. Wij houden alle installaties in eigen beheer en werken in geen geval met derden samen. We staan voor je klaar van offerte tot nauwkeurige afwerking.

Bedrijf laadpalen

24/7 naverkoopdienst

Bij een uitblinkend laadsysteem hoort uiteraard een uitblinkende service. We streven er sterk naar om technische problemen binnen een termijn van 24 uur (ook op zondag) op te lossen. Het is vaak niet nodig om hiervoor op locatie te komen, aangezien we vanop afstand je intelligent laadsysteem kunnen uitlezen.

Over ons

Over VeDeBeCo

Sinds 2020 zetten zaakvoerder Wim en zijn vrouw Evy samen hun schouders onder VeDeBeCo, een bedrijf in laadpalen dat fungeert als exclusieve verdeler van intelligente laadoplossingen voor elektrische wagens. Waar Wim het volledige proces van plaatsbezoek tot na-service voor zijn rekening neemt, zorgt ‘stille kracht’ Evy voor een vlot verloop van het administratieve en financiële gedeelte. 

Bedrijf in laadpalen
Bedrijf in laadpalen
De toekomst

En toen was er VeDeBeCo

Door zijn grote interesse in de EV-wereld rolde Wim via Tesla in het installeren van laadsystemen. Hij merkte een tekort aan intelligente laadpalen op en ging ijverig op zoek naar geavanceerde laadsystemen. Zijn pad kruiste met dat van Smappee en al snel werd Wim een Vlaamse pionier in het aanbieden van slimme laadpalen. De intelligente systemen van VeDeBeCo steken met kop en schouders boven de concurrent uit, dankzij de mogelijkheid tot een totaal energiemanagement van je woning of bedrijf.